News

Friday, 26/09/14 - 16:23 design, Lifestyle, news

Semana de la madera de Cataluña | Setmana de la fusta de Catalunya

El certamen promueve y valoriza la cultura de la madera sostenible, de origen catalán y de calidad

El certamen promou i valoritza la cultura de la fusta sostenible, d’origen català i de qualitat

 

 

La SEMANA DE LA MADERA DE CATALUNYA es el evento más importante en el mundo de la madera, el mueble y el hábitat en el territorio catalán.

Del 24 de octubre hasta el 2 de noviembre de 2014 acogerá muchos actos en toda Cataluña, relacionados con la madera, el mueble y el hábitat, algunos dirigidos a los profesionales y otros en la sociedad en general (ver PROGRAMACIÓN).

Está orientada a valorizar la Cultura de la Madera en nuestra sociedad y dibuja el eje básico de un proyecto estratégico, estructural y de país.

Está promovida y coordinada por el Gremio de Carpinteros, Ebanistas y Similares de Barcelona y tiene el apoyo de las principales empresas relacionadas con el mundo de la madera, de las instituciones públicas (autonómicas y locales) implicadas y de los principales partidos con representación en el Parlamento de Cataluña .
Cuenta también con la cooperación de la mayor parte de las organizaciones relacionadas con el mundo de la madera, que organizan y realizan actos dentro del marco de la SEMANA dirigidos a su ámbito de influencia.

Los OBJETIVOS de la Semana de la Madera de Cataluña son:

PROMOVER y valorizar la cultura de la madera sostenible, de origen catalán y de calidad en nuestra sociedad a todos los niveles.
CONECTAR el mundo de la madera con otros sectores y mundos relacionados.
MODERNIZAR la industria de la madera de Cataluña.
ACTUALIZAR los modelos de producción y distribución de la madera
FORTALECER la conciencia del sector y la autoestima profesional.
INCREMENTAR el asociacionismo profesional y empresarial en el sector.
DIBUJAR el eje básico de un proyecto estratégico de futuro, estructural de sector y de país

 

_____________________________________________________________________________________

La SETMANA DE LA FUSTA DE CATALUNYA és l’esdeveniment més important del món de la fusta, el moble i l’hàbitat al territori català.

Del 24 d’octubre fins el 2 de novembre de 2014 acollirà molts actes a tota Catalunya, relacionats amb la fusta, el moble i l’hàbitat, alguns adreçats als professionals i d’altres a la societat en general (veure PROGRAMACIÓ).

Està orientada a valoritzar la Cultura de la Fusta en la nostra societat i dibuixa l’eix bàsic d’un projecte estratègic, estructural i de país.

Està promoguda i coordinada pel Gremi de Fusters, Ebenistes i Similars de Barcelona i té el suport de les principals empreses relacionades amb el món de la fusta, de les institucions públiques (autonòmiques i locals) implicades i dels principals partits amb representació al Parlament de Catalunya.

Compta també amb la cooperació de la major part de les organitzacions relacionades amb el món de la fusta, que organitzen i realitzen actes dins del marc de la SETMANA adreçats al seu àmbit d’influència.

Els OBJECTIUS de la Setmana de la Fusta de Catalunya son:

  • PROMOURE i VALORITZAR la cultura de la fusta sostenible, d’origen català i de qualitat en la nostra societat a tots els nivells.
  • CONNECTAR el món de la fusta amb d’altres sectors i móns relacionats.
  • MODERNITZAR la indústria de la fusta de Catalunya.
  • ACTUALITZAR els models de producció i distribució de la fusta
  • ENFORTIR la consciència del sector i l’auto-estima professional.
  • INCREMENTAR l’associacionisme professional i empresarial al sector.
  • DIBUIXAR l’eix bàsic d’un projecte estratègic de futur, estructural de sector i de país
Tuesday, 23/09/14 - 14:11 Uncategorized

Escenografia per la mercè 2014

Son muchas las actividades culturales acontecidas durante la Mercè 2014.

Desde Alfons Tost os proponemos:

“PLAYMID”, CIUTADELLA DE NIT, DINS DEL “MAC FESTIVAL”

"Playmid", Ciutadella de Nit, dins del "MAC Festival"

La informàtica, l´enginyeria electrònica i el disseny són els puntals de la feina d´Eloi Maduell, Santi Vilanova i Àlex Posada, els creadors d´unes instal·lacions en què la llum i el so submergeixen l´espectador en una escenografia feta de color, làsers i sons electrònics. Han creat una escenografia que ens transporta, directament, a les formes més futuristes de la creació.

http://merce.bcn.cat/es/node/400348798